Přeskočit na hlavní obsah

Zomato - svět skvělého jídla a lidí!



Ahoj všem!

Určitě jste si všimli, že když napíšu sem na blog nějakou recenzi na určitou restauraci, že se na konci článku objeví takový malý odkazový box, na informace ohledně dané restaurace na nějakém webu Zomato.cz. Ale co to vlastně to Zomato je? O tom bude dnešní článek.


Zomato.cz je internetová stránka ale i appka na chytré telefony, která Vám radí, kam si zajít na dobré jídlo, kde mají super pivko a kde třeba jen tak s kamarádkou pokecat na kafíčku. Zomato funguje jako portál, kam může každý, kdo se zaregistruje, psát své dojmy z různých podniků a přidávat k tomu i svoje fotky pití, jídla a prostředí podniku.


Podniky jsou rozděleny podle kategorií, podle čeho hledáte – zda je to polední meníčko, nejlepší kavárna, místo, kde můžete večer zapařit a další varianty. Po každé návštěvě si vše pečlivě zdokumentujte, ať nepřijdete o žádný kulinářský ani kamarádský zážitek a nezapomeňte se s nimi pochlubit na zomatu.

Asi si teď říkáte, proč se budu tak namáhat psaním recenzí a focení jídel, když je to jen pro pomoc ostatním s hledáním místa, kde se dobře najíst? Nebojte, dostanete odměnu! Zomato si svých uživatelů, kteří jej používají, velmi váží a proto je i rád odměňuje.

Jedna z variant odměny jsou takzvané Foodie Meet up srazy. Je to vlastně pozvánka na večeři do podniku, který vybere Zomato, pozve pár aktivních uživatelů a posadí je k jednomu stolu. U dobrého jídla se přece jen nejlépe seznamuje! Navíc si díky těmto srazům Zomato ověřuje své uživatele, zda nejsou to falešné profily, které vlastní například jeden člověk. Za to, že dojdete na tento pro vás první Meet up, budete odměněni hvězdičkou ověřenosti uživatele, že nejste robot či naklonovaný uživatel, ale také dostanete malý dárek.

Hledej Amayu :) )


A dostáváme se k dalšímu odměnění. Zomato rozdává aktivních uživatelům věrnostní vouchery do různých podniků. Může se jednat o voucher na určitou částku, co jsem já zažila, tak se částka voucheru pohybovala od 100 kč do 500 kč. Dále můžete dostat voucher na určitou věc – 2 pivka v nějaké pivnici, či 2 latté s lahodným zákuskem dle vaší chuti. Záleží opravdu na Zomato pracovníkovi, co zrovna má k dispozici pro uživatele a co Vám nabídne.


Samozřejmě dostanete i reklamní předměty, abyste dali světu najevo, že patříte k foodiem a třeba i je tak nalákali, aby zomato taktéž zkusili. Já už osobně vlastním placku ověřenosti uživatele, klasické zomato placky, plátěnou tašku a tašku na nákup taktéž s potiskem Zomata a v červené barvě. A to vše můžete za odměnu dostat i vy.


Já osobně zomato miluji. Díky této aplikaci a webovkám jsem poznala super lidi, kteří stejně jako já milují dobré jídlo a rádi kecají nad pulčákem pivka. Zomato otvírá dveře lidem, kteří chtějí mít co společného s jídlem, ale dřív nevěděli, jak na to.


A co vy, nalákala jsem Vás na tuto appku?

Pěkný zbytek dne,
Amaya


Zobrazit můj Deník gurmána na Zomatu!

Komentáře

  1. To zní skvěle! Obzvlášť pro ty co nejedí maso a jídlo je zajímá! haha :)

    http://small-literaryworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Super myšlienka, páči sa mi aj tvoj článok :)

    Prajem krásne Vianoce ♥

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ^^