Přeskočit na hlavní obsah

Tři ocásci | Hipsterské dopě se skvělou kuchyní


Pěkné slunečné úterý všem,

před nějakou dobou jsem navštívila jednu malou a naprosto dokonalou kavárničku kousek od Úvozu, kde jsem jedna ty nejlepší slané palačinky! Ale k tomu až později.

S kamarádkou rádi objevujeme různé podniky a ačkoliv okolo této ulice, kde se právě kavárna nachází, jezdím celkem často, tak jsem si jí nikdy, ale opravdu NIKDY nevšimla, proto pro mě bylo překvapení si sem jít posedět.



Uvnitř to vypadá tak trošku ledabyle a najdete zde různorodý nábytek i židličky, prostě to tu vypadá, jako kdybyste vyklízeli po pár babičkách baráky a složili z toho kavárnu. Ale je to tu strašně milé a příjemné.

Jídelní lístek mají taky překvapivě zajímavě udělaný, je to dřevěná destička, na které jsou napsané různé druhy pití a jídla. Je to originální způsob jídelního a nápojového lístku.

S kamarádkou Ellie jsme si obě objednaly Latte machiatto, to si dáváme skoro pokaždé (dobře občas zaměníme za capuccino) a poté nás strašně moc moc lákala slaná palačinka s dýňovou náplní! A bylo to jasné.



A řeknu Vám, nikdy jsem nic lepšího FAKT nejedla! Byla to naprosto bomba! Opražené oříšky nahoře dávali dýňovému pyré (?) úžasnou chuť a bylo to ještě polité něčím bílým, co teda nemohu identifikovat, co to přesně bylo, ale doplňovalo to tu chuť maximálně bombasticky!

Jelikož tato kavárnička je kousek od přítelova bytu, asi si občas cestu domů z práce zkrátím přes ocásky a zkusím zas něco skvělého z jejich jedinečného výběru pochutin.

Takže pokud máte cestu přes úvoz a honí vás mlsná či chcete zkusit něco neobvyklého z veganské kuchyně, určitě sem zavítejte.


Mějte se krásně,
Amaya



Komentáře

  1. Mm...vypadá to dobře :) Jen ten inteliér je zavádějící. Ale palačinky bych si taky dala!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zavádějící sice vypadá, ale za to stylově :) prostě necpali prachy do výzdoby, ale do kuchaře,který vaří faktasticky! :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ^^